Повідомлення
Old 01.01.2012, 02:48:43   #32
vovan
Member
 
vovan's Avatar
 
Авто: 735 Е65
Повідомлень: 124
Default Re: Масло з німеччини ARAL. Оновлено 21.12.11.

Цитата:
Написав(ла) yroman3 Переглянути повідомлення
324disel, розумієш, коли от дзвониш німцю з україни і кажеш:
- "добрий день, можна мені 0.5 тони масла такого і такого?.."
- так, звичайно можна;
- ок, завтра буду.

І тут німець в тебе, звісно, запитав на яку країну і адресу оформити фактуру...і зрозумів, шо ...
"ага масло поїде на україну...ага...які в україні машини їздять? Правильно! Старушки БМВ...а нафіг старушкам БМВ на одну літру 0.01грам присадки, ми трошки зекономимо і залиємо 0.001грам присадки, вони ж експертизи не будуть робити і норм в них нема відповідних."

Ідентична ситуація НАВИВОРІТ, коли німець замовляє на німецьку фірму.
Хопіш мою думку ?
Такого ше не чув.Напевно німці не всіх єврееїв в війну видушили.Я представив як на заводі присадку ділять,це на україну а це нам .
Да я взагалі дивуюсь які ті німці "тупі" і чому вони заливають масло оригінальне в гарантійні машини.От з цих бочок би і заливали.Чи вони економлять?
Я взагалі сумніваюсь що це масло можна експлуатувати з нашим бензином.А от в масло яке продають офіційні диллери присадки ідуть з урахуванням цього фактору.І не все добре нам, що іде для їхніх ринків.
Помню в нас появилось масло.Америка.Всі накинулись бо воно дешеве було.Але ніхто не пояснив шо на ньому можна їздити тільки 5тис.км.В них в деяких штатах вимоги по екології такі(заміна через кожні 5 тис).І ціна його там становила 1 доллар за 1 літр.І скільки моторів загнали.
vovan оффлайн   Відповідь з цитатою