Повідомлення
Old 13.10.2010, 01:25:45   #20
jurap
Junior Member
 
Повідомлень: 33
Default Re: 17 Жовтня 2010 р. Автомобільний Слалом у Львові

Шановні Спортсмени !!!

Дозвольте звернутись до Вас, як Голова правління АК "Мотор Груп"

Непроста ситуація у Львові із організацією змагань напевне відома всім Вам. Формат регіонального змагання - це швидше послідовний крок в реанімації автослалому у Львові. Нами, як Організаторами змагання, було пророблено великий шмат роботи, щодо залучення глядачів до даного виду автоперегонів. Результатом цієї роботи є створення ажіотажу, збоку глядачів, до цього етапу. Люди хочуть бачити боротьбу за соті секунди. А Вам, як двигунам розвитку Автослалому, вони готові відати свої симпатії, аплодисменти, пітримку та любов. Це напевне це заради чого Ми організовуємо та беремо участь в змаганнях!!! Інтерес з боку преси і навіть Львівської міської ради,яка анонсує ці змагання, це відображення настроїв Львівян. Ці люди готові пітримати Вас і ми як організатори готові прийняти Вас на високому рівні.

Пітримайте Львів!!! Без Вас це змагання просто відбудеться аби відбутися. Ведіть в будь-який пошуковий сервер слова "Львів автослалом 2010" і Ви побачете результат!!!!

Обовязково Львів,як один із організаторів змагань, буде в числі заявників на на Участь в чемпіонаті України 2011. Ми готові пітримати - цей рух розвитку та вдосконалення!!!

Не ігноруйте Наше змагання - це відкрите звернення до Вас!!! Саме ваш високий рівень -це ці ліки які потрібні Львову для реанімації Автослалому.

Дякуємо за розуміння та пітримку!!!
Колектив АК "Мотор Груп", Львівяни та я

Голова правління АК ""Мотор Груп" Юрій Потюк!!!
jurap оффлайн   Відповідь з цитатою