Повідомлення
Old 19.04.2010, 20:15:12   #278
GMYPiK
Senior Member
 
GMYPiK's Avatar
 
Повідомлень: 856
Default Re: 18 квітня змагання зі слалому м.Львів

Шановний наш mr. Presidend. Висловлюю ще я свою подяку за наше представлення на цих змаганнях і достойний виступ. Якби був приз глядацьких симпатій ти б однозначно його отримав. Думаю зі мною ніхто не буде сперечатися на рахунок цього, окрім, мабуть, Тайгера.
Ціль цих змагань для клубу були наступні:
1) Достойно представити клуб, показати що він є, працює, розвивається і бере участь у різного роду акціях, фестевалях і змаганнях і т.д.
2) набратися досвіду учасникам змагання(як підготовка машин, так і водійської майстерності і, в даному випадку, ще і судівського досвіду)
3) перемогти або достойно виступити.
На мою думку, ці три цілі ми виконали і доволі достойно.
Так що велике спасибі всім, хто брав участь у змаганнях, а саме:
- Вові за таке шикарне і як вже тут писали ефектне шоу яке ти показав львівянам і гостям Львові, а також ЛТК і рештам екіпажам. Було що найменше красиво.
- групі підтримки, без вас все було б не так. Моральна підтримка дуже важлива в настільки напружених ситуаціях. Спасибі всі хто прийшов і підтримав наших.
- нашим ауді- відео- фотооператорам за технічний супровід даних змагань. Без вас дуже багато шанувальників не змогли би побачити цю атмосферу, яка там царювала. Велике спасибі і вам.
- нашим шановним суддям. Умови були досить несприєтливі через пекуче сонце, яке вас смажило весь день. Спасибі вам що вистояли до кінця. Загар получився бомба
- організаторам також спасибі. Таких би побільше змагань.
- і всім-всім велике спасибі.
__________________
NO RISK NO FUN///
http://nakstudio.com.ua
GMYPiK оффлайн   Відповідь з цитатою